شوهردارى یعنى مواظبت و نگهدارى شوهر.شوهردارى کار سهلو آسانى نیست که از هر زن بی لیاقت و نادانى ساخته باشد،بلکه کاردانى وذوق و سلیقه و زیرکى مخصوص لازم دارد،زنیکه بخواهد شوهردارى کندباید دل او را بدست آورد،اسباب رضایت خاطرش را فراهم سازد.مواظب اخلاق و رفتارش باشد،به کارهاى نیک تشویقش کند،از کارهاى بدنگهداریش کند،مواظب بهداشت و حفظ الصحه و تغذیه او باشد.سعى کنداو را به صورت یک شوهرآبرومند و محبوب و مهربان در آورد تا براىخانوادهاش بهترین سرپرست و براى فرزندانش بهترین پدر و مربى باشد.
خداوند حکیم قدرت فوق العاده اى به زن عطا فرموده است.
سعادت و خوشبختى خانواده در دست اوست،بدبختى خانواده نیزدر دست اوست.
زن می تواند خانه را به صورت بهشت برین در آورد،و م یتواند به صورت جهنم سوزانى تبدیلش سازد،می تواند شوهرش را به اوج ترقی برساند و می تواند به خاک سیاهش بنشاند.زن اگر به فن شوهردارى آشناباشد و وظایفى را که خدا برایش مقرر فرموده انجام دهد می تواند ازیکمرد عادى بلکه از یک مرد بی عرضه و بی لیاقت یک شوهر لایق و آبرومندبسازد. یکى ازدانشمندان می نویسد:زن قدرت عجیبى دارد،مثل قضا وقدر است،هر چه بخواهد همانست.
اسمایلز می گوید:اگر زن با تقوى و خوش خلق و کدبانویى در خانه محقر و فقیرى باشد آن خانه را محل آسایش و فضیلت و خوشبختی میسازد.
ناپلئون می گوید:اگر می خواهید اندازه تمدن و پیشرفت ملتى رابدانید به زنان آن ملت بنگرید.
بالزاک می گوید:خانه بی زن عفیف،قبرستان است.
شوهردارى به قدرى در نظر اسلام اهمیت داشته که آنرا در ردیف جهاد در راه خدا قرار داده،حضرت على (ع) می فرماید:جهاد زن به این است که خوب شوهردارى کند. با توجه با اینکه جهاد در راه خدا براىترقى و عظمت اسلام و دفاع از کشورهاى اسلامى و اجراى عدالت اجتماعى بزرگترین عبادت است ارزش شوهردارى معلوم می شود.
رسول خدا (ص) فرمود:هر زنیکه بمیرد در حالیکه شوهرش راضى باشد داخل بهشت می شود.
رسول خدا (ص) فرمود:زن نمیتواند حق خدا را ادا کند مگر اینکه حق شوهرش را ادا کند.
امام باقر (ع) می فرمایند:
برای زن هیچ شفاعتی در پیشگاه پروردگارش به اندازه ی رضایت شوهرش ثمربخش و مفیدتر نیست.»
دیدگاهها
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است.